Girl of Now by Elie Saab

Girl of now! @eliesaabworld mi je uvek bio asocijacija za glamurozne venčanice, tek pre neki mesec sam otkrila kolekciju parfema ovog brenda.

elie saab girl of now perfume
elie saab girl of now perfume

Girl of Now je parfem koji ne vredi ni da pokušavate u letnje vreme. Dugo, i pritom mislim baš dugo, nisam osetila ovoliko gurmansku i originalnu parfemsku notu. Miris koji sa prvim naletom hladnoće pruža topao zagrljaj. Savršen za jesen i zimu. Odvešće vas pravo na zimski vašar gde mirišu ušećereni bademi. Pritom, nije samo za brinete.

elie saab girl of now
elie saab girl of now

Girl of Now spada u cvetno gurmanske parfeme, sa, kako kažu, Elie Saabu svojstvenom notom cveta narandže i pačulija. Otvara se primamljivom notom prženih pistaća koji se uz spomenuto cveće pretapaju u badem. Inspiracija su bili libanske poslastice i parfem i jeste jedna poslastica. Iako je cvetno-orijentalan, ne guši. Tu su i lagano dozirani pačuli i bademovo mleko. Deluje, ovako kad se pročita, da je sladak i težak, a zapravo to nije. Miris je delikatan, slatkast da, ali poput ušećerenih orašastih plodova koji iz daljine zamirišu zimi po hladnom vazduhu, dok šetate gradom. Bademovo mleko i kašmiran obavljaju poput mekog džempera, a tonka dodaje još malo topline.

Girl of Now Perfume
Girl of Now Perfume

A bočica je tek posebna priča. Nežne plave latice, tako nevine i elegantne. Kao što vidite, volim sve u vezi sa ovim mirisom. Podjednako estetika zadovoljava i čulo vida i mirisa.

elie saab perfume girl of now
elie saab perfume girl of now

Girl Of Now mi je i dalje favorit po pitanju najboljih parfema ove jeseni i zime. Distributer je Promands, a dostupan je u Jasmin parfimerijama i Sephori. Da li ste ga probali i da li uopšte volite slatke i cvetne parfeme?

Leave a comment