Narciso Rodriguez Poudree Parfem

Narciso Rodriguez Poudre
Narciso Rodriguez Poudree

Narciso Rodriguez Poudree je još jedan od mojih zimskih parfemskih favorita, koji se suštinski razlikuje od Girl of Now o kom sam pisala nedavno. Da sam cinik rekla bih da je ovaj parfem tako 2016. i prevaziđen… ali nije. Mada je neobično da tek posle četiri godine koliko postoji, tek sad dobija na popularnosti.

poudre parfem narciso rodriguez
poudree parfem narciso rodriguez

Ukoliko ste ljubitelj puderastih nota treba vam Poudree. Parfem koji je postao svevremen. Minimalistička pastelna bočica u Narciso stilu. U njoj skrivene note mošusa, belog cveća, jasmina, bugarske ruže, tonke, kedrovine i kumarina. Spisak koji izaziva čuđenje. U stvarnosti nežan, puderast, tek pomalo cvetan i drvenast.

Poudre parfem
Poudree parfem
Poudre Narciso Rodriguez
Poudre Narciso Rodriguez

Nisam ljubitelj ružinih nota, a ni jasmin mi nije preterano drag. Mošus je karakterističan za Narciso parfeme, a i sa njim sam uglavnom oprezna. Ali ovaj parfem je prelep… Tri puta sam ga kupila do sad. Čak mislim da će večno postojati u mojoj kolekciji, eto toliko ga volim. Elegantan, topao, skup, ali prijemčiv. Dopao bi se i devojkama i ženama. Najlepše se slaže uz šalove i kapute. Traje satima na koži, a na odeći još duže. Samo za zimu. Miris koji grli, greje, privlači komplimente. Čist, puderast, delikatan, ženstven. Iz cele Narciso postavke meni ubedljivo najlepši. Kako mi je obeležio zimu 2016. tako mi greje i ovu 2020. Dostupan je u većim parfimerijama – Jasmin. Sephora, Barcodeshop.

Da li ste ga probali? Da li volite puderaste note?

Leave a comment