milani luminoso

If you are a fan of Instagram and YouTube, I can bet that you have heard of incredible NIkkietutorials. Although the entire post could be written on Nikkie herself, I’m gonna focus myself only on one great product that Nikkie was recommending in lots of her tutorials. And when Nikkie recommends something, then it must be awesome for real. I tried famous Milani Luminoso blush and here’s the story about it. 

Ne znam koliko pratite strane šminkerske Youtube kanale, ali velika je verovatnoća da ste čule za Nikkietutorials. Iako bi se o samoj Nikkie mogao napisati poseban blog post, fokusiraću se na rumenilo koje je učinila planetarno poznatim. A kad Nikkie nešto preporuči, imajući u vidu koliko je dobar makeup artist, ona je to skoro sigurno fenomenalan proizvod. Poželela sam da isprobam taj čuveni nahvaljeni Milani Luminoso i nisam se pokajala. 

Milani Luminoso Baked Blush is the name of the cute blush available on BeautyBay.com, and also in drugstores along Europe. Luminoso is also considered to be a great dupe for expensive Nars Orgasm blush. Even though this is a drugstore product, it really looks lavish, and posh with its golden packaging and the high quality. The packaging is drop dead gorgeous covered with protective foil. Looks very elegant and luxurious, although a bit bulkier, because underneath the blush is a small storage for a blush brush.

Milani Luminoso Baked Powder Blush je pun naziv rumenila koje je dostupno na BeautyBay-u, a odlična vest je i da Milni kozmetika stiže u Srbiju 20.19.2017 zahvaljujući online shopu LyLen kozmetike! Svakako je u pitanju drogerijski proizvod koji po svom izgledu i kvalitetu parira, pa i nadmašuje HE. Pročitala sam da Luminoso važi za repliku Narsovog Orgasm rumenila, što mu je svakako plus. Dolazi u lepoj mat-zlatnoj ambalaži koja je cela bila uvijena u zaštitnu foliju. Kad se otpakuje deluje veoma luksuzno i elegantno, iako je samo pakovanje robustnije, jer je ispod rumenila upakovano ogledalce, a i četkica. Potpuno bespotreban detalj, i u svrhu nanošenja rumenila neupotrebljiv. Eventualno bi se mogla koristiti za konturisanje, no dobro.  

 

 

The blush itself is beautiful! I fell for it from the moment I opened it. The colour is just perfect coral with fine milled golden shimmer. It reflects light beautifully from the cheeks, providing them also very nice blushed and fresh look. Everything looks so natural on cheeks, providing really that healthy glowy look. I believe it would complement both people with pale and deeper skin tones.

Samo rumenilo je prelepo. Kad to kažem, mislim prepreprelepo! Dugo se nisam tako jako zaljubila u neko rumenilo, iako sam o mnogima pisala na ovom blogu. Boja je savršena blaga koralna, sa fino mlevenim zlatnim česticama, koje su toliko lepo stopljene sa bojom i na jagodicama predivno reflektuju svetlost, pritom ne delujući napadno i šljašteće. Ovo je rumenilo koje bi bilo dobro i osobama svetlijeg, ali i tamnijeg tena. Na licu deluje sasvim prirodno i momentalno osvežava izgled. Kad se kaže „zdrav sjaj” – to je u potpunosti efekat koji Luminoso pruža.

 

 

 

Pigmentation of this blush is terrific. It has a silky texture and blends easily. Staying power is also significant. I put it in mornings, and in the evenings is still on my face, not that much pigmented, but still noticeable though. I really love it and use it every single day. It costs around 12 EUR for 3.4 g of product.

Pigmentacija mu je izvanredna, a zbog svoje svilene teksture, lako se blenda, bukvalno dva poteza četkom i gotovo. Ono što mu je još jedna prednost je postojanost. Nanesem ga ujutru i uveče je i dalje tu, ne toliko intenzivan, ali svakako primetan. Mnogo mnogo sam ga zavolela, svaki dan ga koristim, ostala rumenila i ne gledam više. U prvi mah sam bila skeptična po pitanju boje, jer su me uvek više privlačila rumenila rozeg tona, ali ovo je pravo malo breskvasto čudo koje mogu od sveg srca da preporučim svima, a i cena mu je pristojna, oko 12 eur za 3.4 g.

 

 

 

Have you tried anything from Milani’s range and how do you like Luminoso?

Da li ste probale nešto od Milani kozmetike i kako vam se dopada Luminoso?

Jelena
Written by Jelena

  8 Comments

 1. Sta Mi Treba March 19, 2017 at 19:02 Reply

  Volim tvoje tekstove, a posebno fotke 😉
  Milani kozmetike nema kod nas pa to predstavlja otežavajuću okolnost, ali svakako bih ovo volela da probam, najpre zbog dobre pigmentacije. Pozdrav!

 2. Mama Jane March 25, 2017 at 23:20 Reply

  Hvala ti na lepim rečima!
  I ja tebi želim srećno blogovanje, znam da je blog nov, lepo si krenula.
  Milanija nema ni ovde, u poslednje vreme sam se pomalo navukla na beauty bay. Luminoso sam dugo zelela da isprobam i zaista ga najredobnije koristim otkako ga imam. Ako dodjes u posed istog, pisi utiske! 🙂

 3. Ana April 8, 2017 at 08:55 Reply

  Pozdrav
  U kojem roku vam je rumenilo stiglo sa beauty bay-a?
  I ja sam ga narucila jucer 🙂

 4. Mama Jane April 8, 2017 at 08:57 Reply

  Za jedno 4-5 dana! U principu mi brzo stigne sve što porucim kod njih.

 5. Ana April 9, 2017 at 19:37 Reply

  Hvala na odgovoru! Nadam se da cu biti isto zadovoljna kao i Vi!:) Lp

 6. Smootilica Blog December 18, 2017 at 10:34 Reply

  Divan tekst Jeco! :****

  • Jelena
   Jelena January 25, 2018 at 16:58 Reply

   :*****

 7. Beauty Candy Loves December 18, 2017 at 12:10 Reply

  The packaging is just so pretty

  Candice | Beauty Candy Loves

Leave a Comment

Leave a Reply