NYX 2BLingerie 2BCosret
 
Zdravo svima! Danas je na repertoaru kod mene priča o svima-već-dobro-poznatim NYX Lingerie tečnim ruževima. Ovo je sigurno recenzija koju najduže već imam u planu, ali nikako da je pretvorim u reči. Danas više nema okolisanja, neću dužiti i nadam se da će vam se dopasti šta imam da podelim sa vama.
Hello my lovelies! Today I prepared story of a well known line of liqiud lipstick – NYX Lingerie. I’ve wanted for a long time now to write my review on these matte lipsticks, but somehow words didn’t want to come up. There’s no more delay, so I present you a short review and I hope you’re gonna like it.

 

Processed with VSCO with preset

 
NYX kozmetika je drogerijskog ranga i ponuda proizvoda im je neverovatna. Sve što može da vam zatreba od šminke u svim mogućim nijansama. Mislim da su slavu stekli upravo zahvaljujući karminima, a Lingerie linija je NYXov odgovor na sveopšti trend nude mat karmina. Tečni mat karmini koji su zavodljivi poput donjeg čipkanog veša, kao što im i ime kaže. Iako bi se na prvi pogled učinili sličnim, svih 12 nude karmina se vrlo razlikuju u svojim tonovima. Odlučila sam se za tri nijanse – 03 Lace Detail, 07 Satin Ribbon i 09 Corset.
NYX Cosmetics is a drugstore makeup brand with the variety of products. They have everything needed for makeup, and they are specially known for their huge lipstick range. NYX Lingerie line is a nice respond to a worldwide trend of nude matte lips. 12 Shades are available in Germany, and although all nude, they are all different among themselves. I chose three nuances – 03 Lace Detail, 07 Satin Ribbon, and 09 Cosret.
 
 
Aplikator je isti i prilično dobar. Nešto je uži, sunđerast i pogodan za precizno nanošenje. Pigmentacija ruževa je odlična, bogata i u jednom potezu se dobija puno prekrivanje. Ovi ruževi se veoma brzo suše i imaju pravi mat finiš. Meni ne prave probleme na ustima, ali je to svakako individualna stvar, jer kao i svi mat ruževi mogu stvarati neprijatne senzacije i osećaj suvoće i zatezanja. Bočice u kojima dolaze su mi prelepe, deluju privlačno zbog reči Lingerie napisane pisanim slovima. Sadrže 4 ml proizvoda, a cena u Nemačkoj im je 7.95 EUR, mada su Golden Rose povoljniji (klikklik) i veće zapremine. Postojanost im nije natprosečna, ali je zadovoljavajuća. Neće izdržati ceo dan, neće pretrpeti obrok, ali hoće piće-dva. Ravnomerno se skidaju i pigment se u maloj meri zadržava na usnama.
Little applicator is pretty good, something thinner, but very precise. Pigmentation of the lipsticks is amazing, rich and fully covers in one swipe. These liquid lipsticks dry very fast and have real matte finish. I don’t find them uncomfortable, but it’s only personal opinion, because some people might find them drying, afterall they are matte lipsticks. They all come in pretty seductive bottles and contain 4 ml of product. The price is 7.95 EUR, which I find fair. They don’t have above average longevity on lips, but I would describe them as ok. They will not last whole day, they will not survive meal, but will drink or two. There’s also a bit of stain when lipstick disappears.
 

Processed with VSCO with preset

 

Corset je hladnijeg tona nude taupe, tj. boja sa mrvicom zadimljene smeđe u sebi. Satin Ribbon mi je omiljena boja od ove tri. To je svetla nude bež pink koja se genijalno slaže sa smokey eye šminkom na očima. Lace Detail je možda i najsličniji sa Satin Ribbon, takođe je pinki nude, samo sa manje bež u sebi, tamniji je za nijansu, topliji i isto ga jako volim.
Corset is a cool toned taupe color, Satin Ribbon is a pale pink nude (my personal favourite), and Lace Detail is simmilar to Satin Ribon, but warmer, bit darker and with more pink inside.
 

Processed with VSCO with preset

Processed with VSCO with preset

 
Da li ste koristile NYX Lingerie ruževe i šta biste mi još preporučile od NYX kozmetike?

 

Have you tried NYX Lingerie Liquid Lipsticks and what else could you reccomend to me from this brand?
Jelena
Written by Jelena

  12 Comments

 1. Biljana Biba Krnceska November 2, 2017 at 07:54 Reply

  lepa recenzija bravo

 2. Anonymous November 2, 2017 at 07:54 Reply

  Ja imam isto jedam Lingerie, ali ga slabo koristim. Nekako suvise nude za mene. Mozda bih promenila misljenje kad bih probala neku drugu nijansu..

 3. Anonymous November 2, 2017 at 10:42 Reply

  Prekrasna recenzija, svaka cast. Hvala na info ljepotice (Suzana, unasenorita.com )

 4. Mama Jane November 2, 2017 at 13:22 Reply

  Hvala ti puno!

 5. Mama Jane November 2, 2017 at 13:22 Reply

  Hvala na lepim recima!

 6. Mama Jane November 2, 2017 at 13:23 Reply

  Drago mi je da ti se svideo! 🙂

 7. Mama Jane November 2, 2017 at 13:23 Reply

  Probaj da ga pomesas sa nekim drugim ruzem 🙂

 8. Jelena Zivotic November 5, 2017 at 12:37 Reply

  Ovakve nijanse najvise volim 🙂 odlicna recenzija, i ja sam pisala na svom blogu o necemu slicnom pa mozes da pogledas

  oazalepote.blogspot.rs

  <3

 9. Tanja Jojic November 5, 2017 at 18:04 Reply

  Ja imam Satin Ribbon, Bedtime Flirt, Exotic i Embelishment i najvise od svega obozavam sto su sve nijanse nude i nosive jer takve najvise i volim. Jedino mi smeta sto kada se osuse previse imam osecaj kao da mi je cement na usnama, bas daju neki suv i tezak osecaj kao nijedan tecni karmin koji sam probala do sada. Bez obzira na to volim da ih nosim zbog nijansi. Inace u Nemackoj u Douglasu imas svih 24 nijansi 🙂

 10. Mama Jane November 5, 2017 at 18:07 Reply

  Hvala ti! Vazi, pogedacu!

 11. Mama Jane November 5, 2017 at 18:08 Reply

  Vidis kako je to sve individualno, ja nemam takav osecaj. Tacno razlicitim ljudima razlicito odgovara. Nisam navracala duze do Douglasa, bas super sto su uvezli sve nijanse!!!

Leave a Comment

Leave a Reply