ColourPop lipsticks – In a Twist

Zdravo drage devojke! Ima već ihahaj kako je svet poludeo za ColourPop kozmetikom, a kao prava žrtva potrošačkog društva, ni ja nisam odolela porivu i sva srećna sam kliknula na zvanični sajt i poručila nekoliko stvarčica koje su mi se učinile zanimljivim. Trebalo je tri nedelje da paket stigne iz Amerike, carina me je, naravno, odrala, ali sam ipak zadovoljna porudžbinom koju sam napravila. Na slici možete videti šta sam sve kupila, a danas će biti reči o kompletiću stikova za usne.


ColourPop nudi mnoštvo raznih boja i finiša, a činjenica da imaju setove mini proizvoda me je stvarno oduševila, jer pruža mogućnost da se nekoliko nijansi isproba po povoljnoj ceni. Opet, u današnje vreme su retke žene koje imaju jedan ili dva karmia koje troše dok im ne vide dno, pa je ovo opet fina mogućnost da se karmin manje mase privede kraju. Moj izbor je pao na set pod nazivom In a Twist. Kutijica je simpatična i siva, a u njoj je pet karmina u stiku, svaki po 0.20g, za cena od oko 10 eur. Kako je uvek nezgodno birati boje preko interneta, odlučila sam se da igram na sigurno i da uzmem tonove koji su smireniji. U setu sam dobila tri nude boje, jednu trulu višnju i jedan tamniji rozi karmin. Završnica svima je mat.


Boje redom su smeđasti nude, neutralnog podtona – Crack me up, tamniji nude rozikastog podtona – Kapish, nude crvenkastog ciglastog podtona – Goal Digger, tamniji rozi Mirror, Mirror i Nixed koji je prelepa jesenja boja prezrele višnje i crnog vina. Svi su upakovani u lepu kvalitetnu belu plastiku sa obručima u boji ruža. Veoma se dobro zatvaraju i nema straha od spadanja poklopca. Neočekivano sam otkrila da se na jednoj strani nalazi karmin u stiku, a da je moguće skinuti i plastiku na drugom kraju, te da je tu skrivena olovka u identičnoj boji! Olovka za usne je veoma tanka i precizna, nešto tvrđe strukture, a kao i sam ruž, veoma prijatna na usnama i dugotrajna.


Ruževi ne isušuju previše i prijatni su za nošenje. Prežive piće i laganiji obrok, a na usnama takođe ostavljaju ravnomerni stain. Sve u svemu – odlična kupovina! U nekom od sledećih postova ću pisati o još nekim proizvodima ove kuće, ako vas neki naročito interesuje, napišite mi u komentaru.Kako vam se čine ovi ruževi i kakve vi volite?

0 Comment

  • Posted May 27, 2017
    by Anonymous

    Potrebne su mi informacije za deo "carina me odrala"..tj koliko su ti "procenili" i naplatili ti, ruke im se sasusile u korenu, ne smem nista da narucujem bas od straha od tih gadova i njihovih bezobraznih naplata..

  • Posted May 27, 2017
    by Mama Jane

    12 evra su mi uzeli, bezveze. Doduše, nemacka carina je u pitanju, mada verujem da je to slično svuda… Zato ne narujucem ponovo…

Leave a comment