Sephora Lip Stain

Prilikom nedavne posete Srbiji obišla sam i Sephora prodavnicu, koje u Nemačkoj nema, i krajnje ciljano kupila Sephora lip stain. Pratim domaće kozmetičke blogove i videvši da je nekoliko blogerki prezentovalo novu kolekciju Seforinih proizvoda, rešila sam da probam ovaj proizvod za usne. U ovom postu neću biti preopširna, jer za dobru stvar ne treba trošiti previše reči.

Sephora Cream Lip Stain dolazi u uskoj plastičnoj tubici sa crnim poklopcem. Dizajn je prilično minimalistički i ne naročito lep, ono, meni lično totalno bezveze. Na čepu su srebrna slova, a naziv nijanse se nalazi jedino na zaštitnoj foliji koja se, normalno, pocepa i baci. Ja sam odabrala nijansu Pink Souffle. Iako je izbor boja zaista velikodušan, uhvatila sam se za mauve rozu, jer takve boje najviše i najčešće koristim, pa samim tim im dam dobru priliku da se pokažu ako su dobre formulacije. Aplikator je sunđerast i prilično precizan.
 
 
Pink Souffle je zagasita roza, slična mojoj prirodnoj nijansi usana. Finiš je mat, a miris vanilast. Bez preterivanja mogu reći da je ovaj lip stain odličan. Nudi ravnomeran nanos, kremast je kao što mu i ime kaže, a na usnama prijatniji od, recimo, NYX mat tečnih ruževa. Potraje nekoliko sati, a čak i posle obilnijeg obroka na usnama ostaje izvesan trag boje. Usne je potrebno prethodno pripremiti, ko ima problema sa perutanjem i ovaj tečni ruž kao i svi mat ruževi ima tendenciju da ih isuši. U svakom slučaju se i neki, po izboru, balzam za usne mora koristiti.
 
 
Za cenu od nekih hiljadu i nešto dinara, mislim da je ok proizvod, a i količina od 5 ml je isto ok. Kome je to ipak previše novca, alternativa koju od srca preporučujem su Golden Rose tečni mat ruževi.
 
Da li ste koristile neki od Sephora proizvoda za usne i koji su vaši favoriti kad su mat ruževi u pitanju?

0 Comment

  • Posted March 26, 2017
    by Tamara Krsmanovic

    Boja je savrsenaaa <3

  • Posted April 1, 2017
    by Mama Jane

    Drago mi je da ti se dopada! 🙂

Leave a comment