Sleek Solstice Highlighting Palette

 
Ukoliko volite i koristite instagram, sigurno ste primetili oduševljenje koje je zavladalo povodom Sleekovih paleta hajlajtera. Oduševljenje je bilo toliko da je do Sleek Solstice palete bilo nemoguće doći, i iako je Sleek dostupan u Mülleru, donedavno je uvek bila rasprodana. Nije ni čudo, s obzirom na to da je Sleek napravio pun pogodak sa svojim paleticama. Drugstore proizvod koji izgledom i kvalitetom parira HE brendovima! Dašak luksuza po ceni od 12 EUR. Upoznajete njeno veličanstvo – Solstice!

 
Predivna paleta, upakovana u zlatnu kutijicu sa magnetskim zatvaranjem. Podseća na Hourglass, a opet je svoja, svedena i otmena. Logo firme je matiran i utisnut na sredinu pakovanja, što dodatno doprinosi  utisku elegancije. Krije u sebi četiri svetlucave nijanse, ogledalce i četkicu. Četkica je neupotrebljiva, mada se ne može osporiti da sve skupa zavodljivo izgleda. U pitanju su jedan kremasti, dva pečena i jedan svilenkasti puderasti hajlajter, a svi imaju nazive u vezi sa sunčevim kretnjama, kao uostalom i sama paleta – Solstice znači kratkodnevnica.
 
 
Ecliptic (eklipsno) je svetla roza, toplog podtona i prozračne biserne završnice. Iako je kremasta, fino se nanosi i blenda na jagodicama i moguće ju je nadograditi.
 
Hemisphere (hemifera) je smela lavanda, neuobičajena za svoju namenu, hladnog podtona, metalnog finiša, a ako se pažljivo dozira može da se iskombinuje sa rumenilom. Svakako je dobrodošla kao senka na očima i za hajlajtovanje ugla oka.
 
Subsolar (zenit) je uobičajena šampanj boja, svetlo žućkasta, toplijeg podtona , vrlo nosiva i iskoristiva i svilenog finiša.
 
Equinox (ravnodnevnica) je intenzivna boja breskve, toplijeg podtona i metalnog sjaja. Osobe tamnijeg tena bi mogle da dobro da je iznesu.
 
Hajlajteri su, sem prve nijanse, veoma su pigmentovani, postojani su, divno se blendaju i ne naglašavaju pore. Hvale vredne osobine u svetu šminke! Solostice je pravo malo savršenstvo, a i pored svega napisanog, sam pogled na nju izaziva osmeh i osećaj zadovoljstva.
 
 
Da li vam se dopada ovaj proizvod i da li ste koristili nešto slično ili nešto od Sleeka?

0 Comment

  • Posted December 12, 2016
    by Thermo Polis

    Woooow, stvarno je divan, bas si zelim jedan primjerak ali nisam ih uopce jos vidjela u Irskim drogerijama!

  • Posted December 12, 2016
    by Mama Jane

    Wow za tebe sto si u Irskoj!:) Zar tu nema Boots? Nadam se da ces uspeti da ulovis negde ovu paleticu, a mene bas zanima cega sve u Irskoj ima da se kupi 🙂

  • Posted December 14, 2016
    by Thermo Polis

    Ima ima Boots a i Sleek je na svakom koraku međutim tu paleticu nisam našla a i ne čudim se ako je rasprodana, irkinje vole sjajit ?
    Ima svega u svačega za kupiti, to i je problem ??

  • Posted December 26, 2016
    by Mama Jane

    Ja mislim da bih tu bankrotirala ? U Nemackoj ponuda kozmetike još uvek nije dostigla nivo koji postoji u UK. Kad sam bila u Engleskoj bukvalno ceo dan nisam izašla iz Bootsa, još uvek žalim što nisam pokupovala masu nekih zanimljivih stvarčica 🙁

Leave a comment