Morphe 350S Shimmer Nature Glow paleta

 
Zdravo, drage devojke! Danas je na redu priča o još jednoj paleti i moram da priznam da su palete senki moja velika slabost. Volim ih više nego bilo koji drugi deo šminke. Nekad sam bila opsednuta rumenilima, ali su palete uspele da se probiju na prvo mesto u mom srcu. Ova o kojoj danas pišem je jedna od najpopularnijih u beauty svetu. Nema koji Youtube – er i poznatiji instagramer je nije spominjao, a NikkieTutorials ju je svakako najviše koristila i verovatno učinila slavnom. Normalno, nisam naivna da ne mislim da je to sve jedna velika reklama, i da toliki hype ne služi da se izvuče novac iz džepa, međutim znala sam da je želim od prvog trenutka kad sam je ugledala na netu. Samo… bilo je poteškoća doći do nje, jer je večito i svuda bila rasprodata. Kada sam je ugledala na Beauty Bay-u, nije bilo vremena za oklevanje, Morphe 350S je morala da bude moja i za 3 dana od poručivanja stigla je u moje ruke.

 
Morphe 350 S Shimmer Nature Glow paleta sadrži 35 senki koje su sve sjajne, mada postoji verzija i sa mat senkama i sa mešanim svetlucavim i mat. Boje su identične u sve tri palete, samo se završnice razlikuju. Iskreno, želela sam verziju koja ima kombinaciju mat i sjajnih, ali ne mogavši da je nađem, zadovoljila sam se i ovom. Boje variraju od svetlih neutralnih tonova do vrištećih crvenkastih, preko zemljanih braon i smeđih. Iako su sve boje svetlucave, ipak je primetna razlika u finišu. Neke su biserne, neke su svilenkaste i gotovo satenske, a neke su metalne, folijaste. Tople su i prelepe, idealne za leto i potamneli ten!
 
 
U ovom mnoštvu teško je opisati svaku boju ponaosob, ali slobodno mogu reći da slike govore više od reči. Sve su fantastične pigmentacije! Kad to kažem mislim na ludilo od pigmentovanosti! Folijaste nijanse se nešto više truse, pa pri radu sa njima treba kasnije naneti puder na lice. U prva dva reda su svetlije nijanse, koje postepeno prelaze u intenzivnije i tamnije. Sa njom je moguće postići mnoštvo lookova, i komotno može da zameni pregršt drugih paleta, višeg cenovnog ranga. Moram da primetim da me kvalitet senki podseća na Violet Voss paletu o kojoj sam već pisala. Samo pakovanje nije preterano fotogenično. Crna plastika sa crvenobelim natpisom. Dolazi u istoj takvoj crnoj kutiji. Veliko je i robustno, a ogledalo ne sadrži. Doduše, nerealno bi bilo i očekivati bolje pakovanje sa 35 senki za cenu od oko 25 EUR, no dobro… Na slikama možete videti svočeve od prvog do petog reda, rađene samo jednim prelazom prsta, bez ikakve baze ispod.
 
 
Kako vam se dopada ova Morphe paleta i da li ste koristile nju ili neku sličnu?

0 Comment

  • Posted June 4, 2017
    by Jana Lukic

    Jao kako je lepa 🙂 Boje su savrsene 🙂 Dugo, dugo zelim da je nabavim, ali je nikada nema na stanju nigde 🙂 Prelepe su slike, i post je odlican ?

  • Posted June 4, 2017
    by Mama Jane

    Hvala na lepim rečima!??
    Znam, problem je da se nabavi (što je čini još privlačnijom). Na Beautybay stranici ima trenutno raznih Morphe na stanju, ne znam ima li i 350, ali lepa je vrlo i Morophe Colour Warm paleta 35W, pogledaj ako ti zvuči interesantno.☺

  • Posted June 5, 2017
    by Anela

    divna je <3
    ja imam 35O onu mješovitu, s mat i šimerastim, zaboravila sam kako se točno zove, a nije mi pri ruci da pogledam. prezadovoljna sam. i da, jedva sam je uganjala na BB :D.
    prije nje sam uzela 35N i ona mi je super i da nisu ovako glomazne pa ih je teško nositi kad gdje krenem, samo bih njih koristila. probala sam da ih uslikam za recenziju ali mi je pakovanje toliko nefotogenično i sjenila su puno ljepša uživo, pa ne znam da li da pišem ikako ili da samo svočeve negdje objavim :D.

  • Posted June 5, 2017
    by Mama Jane

    I ja sam dugo gledala 35N, prelepa mi je i ona, ali sam se ipak odlucila za ovu. Pisi Anela, ja sa nestrpljenjem cekam tvoj novi post, pusti perfekcionizam ?! Pisi i o Tarte in Bloom, valja li i da li da je narucujem iz Amerike ?

  • Posted June 6, 2017
    by Anonymous

    Ivana kozmetika ih prodaje i nabavice vam koju god da pozelite,ja sam tri palete narucila kod nje i stigle su mi 😉 jedino sto ona salje na teritoriju Bosne i Hrvatske pa ako imate tamo nekoga da preuzme,i busom salje u Beograd 😉

  • Posted June 7, 2017
    by Anonymous

    Nisam imala iskustvo s Ivanom ali ne volim kada se moram javljati za svaku sitnicu. Djevojka ne pise cijene proizvoda u njihov opis.Tvrdi da je stalno prebukirana porukama, a bilo bi lakse i nama i njoj da odmah znamo sta i kako i zelimo li naruciti. Znam da ovo nema veze s kvalitetom proizvoda i sigurna sam da joj je sve originalno jer je hvale na sva zvona. Samo eto, mana koju sam uocila.

Leave a comment